Site informatie

Adverteren

Contact

Copyright

Disclaimer

Doelstellingen

Linkruil

Persberichten

Privacybeleid

 

Persberichten

20-09-2008 - 19 jarige student komt met grootste niet-commerciële dierensite van Nederland.

Hij bestond al langer, maar nu mag hij er toch echt zijn: www.hetdierenrijk.nl . Een website die 6 jaar geleden begon als een kleinschalige hobby is met de vernieuwde versie die 15 augustus wordt gelanceerd uitgegroeid tot één van de grootste dierensites van Nederland. Wat hier bijzonder aan is, is dat dit straks de grootste dierensite van Nederland is die puur tot stand is gekomen en onderhouden wordt uit hobby van de eigenaar.

De ooit zo kleine hobby mag dan al uit de hand gelopen zijn, eigenaar Ivan de Bree gaat nog steeds onvermoeibaar door met het onderhouden en uitbreiden van zijn site. Het DierenRijk .nl bevat op dit moment een kleine 400 pagina’s met zowel wildlife- als huisdiereninformatie. Met de lancering van de nieuwe versie wordt het geheel uitgebreid met onder andere een groots forum en een dierennieuwsfeed. Hiermee is Het DierenRijk straks tevens de enige niet-commerciële site in Nederland die een combinatie van deze twee nieuwe onderdelen met een dierenencyclopedie aanbiedt.

Met de nieuwe versie wordt ook de lay-out van alle pagina’s grondig aangepakt, een betere uitstraling en een verbeterde navigatie moeten samen voor een professioneel uiterlijk gaan zorgen. Ruim 200 nieuwe foto’s van zowel professionele als amateurfotografen verzorgen een duidelijke illustratie van de aangeboden informatie. Nieuw is tevens dat de fotografen hun verhaal achter de foto op het forum kunnen publiceren, wat vooral bij de huisdierenfoto’s boeiende achtergrondinformatie oplevert. Verder is het forum een plaats waar dierenliefhebbers terecht kunnen met al hun vragen en antwoorden, maar ook voor discussie over de laatste nieuwsitems of een gezellig gesprek met andere bezoekers.

Zo zijn er nog veel plannen voor de toekomst en er is het streven om binnen enkele jaren de best bezochte dierensite van Nederland te zijn. Op 20 septembet wordt de eerste stap gezet van deze nieuwe groeifase van Het DierenRijk .nl, met het nieuwe ontwerp is de site weer helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst.