Site informatie

Adverteren

Contact

Copyright

Disclaimer

Doelstellingen

Linkruil

Persberichten

Privacybeleid

 

Disclaimer

De informatie op Het DierenRijk is met uiterste zorg en moeite samengesteld. Voor het samenstellen van iedere pagina zijn telkens minimaal 2 bronnen gebruikt.

Alle informatie is voor het plaatsen onderzocht op tegenstrijdigheid met andere informatiebronnen. Hiermee is een goed vangnet ingebouwd waarmee een groot deel van de fouten worden uitgefilterd. Ondanks dat kan ik helaas niet garanderen dat Het DierenRijk .nl helemaal geen fouten bevat. Daarom moet u zich als bezoeker ervan bewust zijn dat het gebruik cq. het toepassen van de informatie op deze site volledig op eigen risico is.

Voor eventuele gevolgen of schade door items als filmpjes, foto's en links ben ik niet aansprakelijk, ook als er geen waarschuwing vermeld staat. Foto`s gebruikt voor rubrieken of in de fotowedstrijd zijn gebruikt met toestemming van de eigenaar. Het kan gebeuren dat er toestemming tot gebruik is verstrekt door personen die de foto zelf illegaal in gebruik hebben genomen, in dat geval is de verstrekker van de rechten aansprakelijk. Wanneer er onterecht materiaal is gebruikt dat onder uw rechten valt, dan verzoek ik u contact met mij op te nemen. Ik streef naar een eerlijke site waarbij ik de rechten van het gebruikte materiaal respecteer.

Informatie die wordt verstrekt via de mail of op het forum valt eveneens onder de disclaimer. Het gebruik van het forum en gastenboek is geheel op eigen risico, zowel ik als de plaatser van het bericht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen van de verstrekte informatie.

Om geen enkel risico te lopen ben ik genoodzaakt te melden dat ik niet aansprakelijk gesteld kan worden voor eventuele gevolgen van onjuistheden op deze site of antwoorden op vragen.

De disclaimer is van toepassing op alle pagina's en al het materiaal. Wanneer u twijfelt over de correctheid van de informatie kunt u contact met mij opnemen.