Site informatie

Adverteren

Contact

Copyright

Disclaimer

Doelstellingen

Linkruil

Persberichten

Privacybeleid

 

Adverteren en sponsoring

Voor Het DierenRijk .nl is winst behalen geen doelstelling. Maar er zijn wel kosten, als we op het huidige tempo door willen groeien zelfs veel kosten. Daarom zijn adverteerders, of eigenlijk sponsors, hard nodig.

Adverteren kan op verschillende manieren: Zo is er op iedere pagina een kleine ruimte gereserveerd voor advertenties en is het mogelijk om advertenties, bedrijfsberichten en commercieel nieuws aan de nieuwsfeed toe te voegen. De nieuwsfeed wordt in de vorm van een Hyves Gadget 300-1000 keer per dag bekeken en is verder terug te vinden op de startpagina van Het DierenRijk .nl. Deze website zelf heeft dagelijks 200 tot 1000 unieke bezoekers en heeft dus ook een groot bereik.

In principe is iedere vorm van adverteren mogelijk, al staat de kwaliteit van de website voorop. Omdat het bij mij niet gaat om maken van winst, kan ook adverteren op zeer kleine schaal hier aantrekkelijk zijn. Zo kunt u vanaf 0,50 per maand al een reclameblokje onder een van de pagina's hebben staan en is een advertentie in de nieuwsfeed te realiseren vanaf 5 euro.

Omdat ik een universitaire achtergrond heb op het gebied van marketing, kan ik desgewenst een goede ondersteuning bieden om een maximaal resultaat uit uw advertenties te halen. Adverteeders op Het DierenRijk .nl adviseer ik dan ook graag over de rest van hun internetmarketing.